SOCIAL MEDIA MARKETING

WEBSHOP BOUW & OPTIMALISATIE

SOCIAL MEDIA GROEI

Diensten

Als marketingbureau heeft DiVance bewust gekozen voor 3 specialisaties; Social Media Marketing, Webshop Bouw & Optimalisatie, en Social Media Groei. Deze specialisaties sluiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor weten wij precies hoe deze 3 specialisaties elkaar kunnen versterken.

Social media marketing

Wij blinken uit in social media marketing en doen dit dan ook voor tientallen webshops en bedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. 

Wij hebben een brede kennis van adverteren via de visuele zoekmachine Pinterest en de volgende sociale netwerken:

  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • LinkedIn

 Voor ieder bedrijf zoeken wij de juiste mix van kanalen en platformen, zodat we altijd de juiste doelgroep bereiken.

 

Webshop Bouw & Optimalisatie 

Naast adverteren zijn wij ook zeer bekwaam in het bouwen en optimaliseren van jouw webshop. Door jarenlange ervaring met onze eigen webshops weten wij inmiddels wat wel en niet werkt. Wij kunnen vaak met een paar kleine aanpassingen aan jouw webshop de conversie drastisch verbeteren. 

Heb je nog geen eigen webshop, maar ben je hier wel in geïnteresseerd? Wij zijn specialist in het bouwen van responsive webshops. Dit betekent dat de webshop wordt geoptimaliseerd voor weergave op zowel desktop als mobiel. Uiteraard zijn de webshops eenvoudig in gebruik voor zowel de eigenaar als de klant.

 

Transformeer jouw social mediakanalen in krachtige marketingtools waarmee je de juiste doelgroep weet te bereiken. Door het aantal volgers kwalitatief te laten groeien, wordt er later meer rendement uit de kanalen gehaald. 

Onze aanpak begint bij het analyseren van jouw account. Daarna worden er gerichte campagnes ingezet binnen passende doelgroepen. Hierdoor komt er meer verkeer naar jouw kanalen en kunnen we geïnteresseerden direct overhalen om jouw pagina’s te gaan volgen.